У Харкові хіміки вчили школярів готувати тортики та льодяники (ФОТО)

У харківському університеті навчили школярів технологіям кондитерського виробництва

У Харкові хіміки вчили школярів готувати…

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі НТУ ХПІ, представники кафедри технології жирів та продуктів бродіння провели майстер-клас "Вкусняшка", на якому школярі спробували себе у ролі кондитерів.

За відомостями університету, в заході взяли участь 40 учнів 7-11 класів харківських загальноосвітніх шкіл, батьки та вчителі.

Протягом двох годин школярі змогли вивчити основні технології приготування цукрового, пісочного, затяжного, бісквітного тіста, особливості випічки, навчилися готувати заварний і білковий крем, а також ознайомилися з процесом приготуванням топпінгу для солодких страв.

"Тут розповідають і показують, як готувати різні види тіста, кремів, солодощів. Мені дуже цікаво", — розповіла школярка Тетяна, яка планує в майбутньому стати професійним кондитером.

Крім того, школярам продемонстрували метод приготування карамелі і льодяників у домашніх умовах.

Як повідомляв Depo.Харків, Харківське регіональне відділення Фонду держмайна України перерахувало до держбюджету 33,75 млн грн, отримані від оренди державного майна.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme