У харківських магазинах шукають курятину, заражену сальмонелою

В охолодженому курячому м’ясі, яке імпортували з Польщі, виявили сальмонелу

Аліна Гаєвська
Журналіст регіональної редакції Depo.Харків
У харківських магазинах шукають курятину…
У польській курятині виявили небезпечних бактерій

Фахівці попереджають про виявлення Salmonella enteritidis та Salmonella групи С1 в охолодженому курячому м’ясі, що імпортували в Україну з Польщі.

Про це Depo.Харків повідомили у ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області із посиланням на повідомлення системи RASFF.

У курятині польського виробництва (SuperDrob S.A., Karczew; місце зберігання: AMP Logistyka, Pkonsk, Poland), яку завезли в Україну (ПП "ЛЯМІТ", пр. Червоної Калини, 39/31, м. Львів), зафіксували наявність Salmonella enteritidis та Salmonella групи С1. Загалом в Україну поставили 585 кг м’яса терміном придатності до 24 листопада 2022 року.

У разі виявлення вказаного товару, оператори ринку зобов’язані припинити його реалізацію та звернутися до структурних підрозділів служби.

Як повідомляв Depo.Харків, у Харківській області затримали браконьєра з уловом раків

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme