На Харківщині падає виробництво м'яса

У Харківській області збільшилося виробництво яєць та молока, але зменшилося виробництво м'яса

Про це Depo.Харків повідомили у ГУ статистики у Харківській області.

За даними управління, станом на 1 грудня в господарствах усіх категорій області кількість поголів'я великої рогатої худоби склала 185 тисяч, свиней – 190,9 тисяч, овець та кіз – 71,8 тисяч, птиці свійської – 8,2 мільйона.

У порівнянні з відповідною датою минулого року кількість свиней збільшилась на 27,5 тисяч (на 16,8%), птиці свійської – на 0,2 мільйона (на 2,1%). При цьому поголів'я великої рогатої худоби зменшилось на 2,8 тисяч (на 1,5%), овець та кіз – на 3,8 тисяч (на 5%).

У січні-листопаді господарствами усіх категорій області було вироблено м'яса (у живій масі) 99,7 тисяч тонн, молока – 491,4 тисяч тонн, яєць – 540,5 мільйона штук, вовни – 52 тонн. Порівняно із відповідним періодом минулого року виробництво яєць збільшилося на 24,4 мільйона штук (на 4,7%), молока – на 0,5 тисяч тонн (на 0,1%). Виробництво м'яса (у живій масі) зменшилось на 9,4 тисяч тонн (на 8,6%).

Як повідомляв Depo.Харків, 46-річна харків'янка покінчила життя самогубством через повішення.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme