Низка отруєнь на Харківщині: Причиною могли стати "домашні" суші

Суші, якими отруїлися мешканці Харківської області, були виготовлені вдома

Про це Depo.Харків повідомили у ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області.

У відомстві нагадали, що 12 вересня в смт Борова було зареєстровано 10 випадків харчової токсикоінфекції, в тому числі у шести дітей.

"Виникнення харчової токсикоінфекції ймовірно пов’язано з вживанням суші, придбаних у приватної особи. Приватна особа здійснювала виготовлення суші в домашніх умовах для продажу через інтернет. До реєстру харчових потужностей вказаний виробник не внесений, що є порушенням Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", - розповіли в управлінні.

Фахівці проводять епідрозслідування.

Як повідомляв Depo.Харків, у Харківській області зареєстровані нові випадки харчової токсикоінфекції.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Харків