Харків’ян попередили про енергетичні батончики із небезпечним інгредієнтом
У насінні кунжуту, яке використали при виготовленні енергетичних батончиків та імпортували в Україну, виявили оксид етилену
У насінні кунжуту, що експортувалося з Індії через Нідерланди, де було використане при виготовленні енергетичних батончиків (виробник The Bar Factory BV), виявили оксид етилену (> 5 mg/kg – ppm), повідомили Depo.Харків у ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області з посиланням на Інформаційне повідомлення Системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах (RASFF).
Батончики імпортувала на територію України The Climb Company, що розташована в Дніпрі.
У разі виявлення вказаного товару його необхідно вилучити з обігу та повідомити про це до районних (міських) управлінь та Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини в Харкові.
Як повідомляв Depo.Харків, у курячому філе, яке імпортувалося з Польщі, виявили сальмонелу.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Харків