Шевченка у Грузії можуть оштрафувати за агітацію за Каладзе

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко потрапив у невеличкий скандал, пов'язаний з обранням його друга і колишнього партнера по "Динамо" і "Мілану" Кахою Каладзе мером Тбілісі

За три тижні до виборів Шевченко приїхав у Тбілісі на благодійний матч, передає Depo.ua з посиланням на Трибуну.

"Я дуже радий бути тут. Бажаю удачі моєму другові Каладзе. Я впевнений, що він буде хорошим мером", - сказав він тоді.

У підсумку на Шевченка поскаржилися в грузинський ЦВК – вся справа в тому, що згідно із законом іноземні громадяни не можуть брати участь в агітації.

Тепер Шевченку загрожує штраф в 2000 ларі (близько 800 доларів).

Нагадаємо, що на виборах мера Тбілісі з результатом 51,06% голосів переміг кандидат від партії "Грузинська мрія" Каха Каладзе.

Довідка: У 2012 році Каладзе вперше був обраний до парламенту Грузії за списком партії "Грузинська мрія". У тому ж році він був призначений на пост віце-прем'єра і міністра енергетики. А в листопаді минулого року 39-річний грузин знову зайняв міністерське крісло.

Каладзе відомий перш за все як футболіст київського "Динамо" (з 1998 по 2000) і "Мілана" (з 2001 по 2010), де був основним гравцем команд. Останнім клубом Кахи став італійський "Дженоа", в складі якого він провів 53 поєдинки в чемпіонаті і забив 1 гол. За збірну Грузії захисник зіграв в 83 матчах, відзначившись при цьому 1 голом.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme