У Харкові в’язні почали готуватися до зими

У Качанівській виправній колонії (№ 54) розпочато заготівлю консервації

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у прес-службі Управління ДПтСУ в Харківській області, станом на 15 червня в установі зібрали 40 кг липи, законсервовані 39 л компоту з полуниці та ягід. У подальшому планується масова заготівля фруктів та овочів.

"З власних ділянок відкритого ґрунту та нового саду продукція надходить на харчування співробітників та спецконтингенту, тим самим урізноманітнюється їх раціон", - зазначив начальник установи Андрій Явтушенко.

У Харкові в’язні почали готуватися до зими  - фото 1

Все новости Харькова читайте на Depo.Харьков

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme